Next from IDG 2019

Next from IDG 2019

Ny teknik som ger nya affärer – en heldag om digitala acceleratorer

Den 24 april deltar Flowfactor på NEXT 2019 – en heldag om digitala acceleratorer och den teknik som driver transformation och nya affärsmöjligheter.

 

Flowfactory startar upp dagen på NEXT med ett frukostseminarium som utmanar sättet att tänka
kring digital förmåga.   

NEXT 2019

Senare under dagen står Thi Nguyen, Head of Operational Excellence, Digital Industries Siemens, på scen och delar med sig av den modiga och extraordinärt intressanta digitaliseringsresa inom Siemens som han drivit med sitt lilla globala team, i nära partnerskap med Flowfactory.

Frukostseminarium

När digitalisering händer – 
det plattformsbaserade företaget


Nya typer av spelare tar sig in på de traditionella företagens arenor och utmanar med nya affärsmodeller och erbjudanden. Vad som är särskiljande för dessa spelare är att deras teknik gör att de kan förflytta sig snabbare, mer flexibelt och i större skala – vilket skapar förutsättningar för verklig konkurrenskraft. Välkommen till ett seminarium som utmanar sättet att tänka kring digital förmåga.
 

Från seminariet får du med dig en förståelse för low-code som koncept och hur du genom ett plattformsbaserat synsätt kan snabba upp digitaliseringstakten, öka konkurrenskraften och minska komplexiteten i teknikportföljen. 

Frukostseminarium
Next

Som partner på NEXT kan vi erbjuda alla våra low-code-vänner 50% rabatt på biljetterna.

Du hittar anmälningssidan här >>

Mer information om NEXT 2019 hittar du här.

Low Code

Vill du lära dig mer om den globala megatrenden low-code innan eventet, ladda ner Flowfactorys low-code whitepaper.

Intro till Whitepaper >>