Career

Flowfactory växer och söker fullstack-utvecklare

Vill du vara en del av den snabbast växande teknologintrenden inom applikationsutveckling? Vill du vara med på en spännande resa i ett snabbväxande bolag med internationalisering för dörren? Då ska du söka tjänsten hos Flowfactory – och vara med och bygga världens bästa low-code-plattform!

 

Vem är du?

Du är en erfaren fullstack-utvecklare som är van att jobba agilt med Scrum-metodik. Angular, C# och SQL är din hemmaplan.

 

Du har relevant eftergymnasial utbildning och pratar engelska och svenska obehindrat. Av omgivningen ses du som en prestigelös och ödmjuk person som gärna tar egna initiativ.

 

Läs mer om tjänsten här

Flowfactory växer och söker frontend-utvecklare

Vill du vara en del av den snabbast växande teknologintrenden inom applikationsutveckling? Vill du vara med på en spännande resa i ett snabbväxande bolag med internationalisering för dörren? Då ska du söka denna nyckelroll hos oss på Flowfactory – och vara med och bygga världens mest kraftfulla low-code-plattform! ​ 

 

Vem är du?

 

Du är en erfaren frontend-utvecklare som är van att jobba agilt med Scrum-metodik. Din expertis ligger inom Angular och TypeScript och du har även erfarenhet av CSS. 

  

Du har relevant eftergymnasial utbildning och pratar engelska och svenska obehindrat. Av omgivningen ses du som driven, kreativ och prestigelös och du har ett tydligt användarfokus. 

 

Läs mer om tjänsten här

Flowfactory växer och söker System Integration Specialist

Vill du vara en del av den snabbast växande teknologitrenden inom applikationsutveckling? Brinner du för komplex problemlösning och att bygga en plattform som ligger i teknikens framkant?  Vill du vara med på en spännande resa i ett snabbväxande bolag med internationalisering för dörren? Då ska du söka tjänsten på Flowfactory – och vara med och bygga världens bästa low-code-plattform!

Vem är du

Du har relevant eftergymnasial utbildning och pratar engelska och svenska obehindrat. Av omgivningen ses du som en prestigelös och ödmjuk person med ett inre driv. Du har sinne för detaljer, triggas av problemlösning och brinner för att ta till dig ny teknik. 

 

Läs mer om tjänsten här

 

Flowfactory växer och söker applikationsutvecklare

Vill du haka på den snabbast växande teknologin inom applikationsutveckling? Brinner du för att skapa snabb affärsnytta och hjälpa företag att öka digitaliseringstakten? Vill du vara med på en spännande resa i ett snabbväxande bolag med internationalisering för dörren? Då ska du hoppa på Flowfactory – och bli världens bästa low-code-utvecklare!

 

Vem är du

 

Du har god förståelse för affärsprocesser och har jobbat nära verksamheten med olika typer av systemstöd. Du har troligen stor erfarenhet av .NET-utveckling i bagaget men brinner för att skapa snabb affärsnytta snarare än kod. Du har relevant högskoleutbildning och pratar engelska och svenska obehindrat. Av omgivningen ses du som självgående och ödmjuk. Du har en lösningsorienterad attityd och ett inre driv.

Läs mer om tjänsten här