Driven Lead Developer till Product Team


I rollen som Software Lead Developer blir du en nyckelspelare i vårt plattformsteam. Vi bygger vår low-code plattform med C#/.NET, SQL och Angular och använder oss av agila abetsmetoder i vår utveckling. Som Lead Developer driver du både design, utveckling och driftsättning av plattformen och rapporterar direkt till vår CPO. 

Vem är du?

Vi söker dig som är senior C#-utvecklare, med goda ledaregenskaper, som kan fungera som en ryggrad i vårt plattformsteam.

Läs mer om tjänsten här

 

 

 

 

 

Erfaren lösningsarkitekt till Expert Delivery  


Är du en driven lösningsarkitekt med gedigen .NET-erfarenhet? Vill du vara den seniora ryggraden i vårt applikationsutvecklingsteam, med uppgift att säkerställa att vi skapar lösningar som ger största möjliga värde för kund?

Vem är du?

Du har stor erfarenhet av att designa och utveckla olika typer av komplexa affärsapplikationer och system och du gillar idén om att kombinera dina .NET-kunskaper med Flowfactory low-code för att bygga skräddarsydda lösningar som skapar snabb affärsnytta för kunden. Du är sugen att hoppa på ett bolag i snabb tillväxt med en skön företagskultur.  

Läs mer om tjänsten här

 

 

 

 

 

Problemlösande C#-utvecklare


Brinner du för problemlösning och komplex applikationsutveckling? Vill du vara med och skapa affärsnytta för ett globalt storföretag?

Vem är du?

Du har god förståelse för affärsprocesser och har jobbat nära verksamheten med olika typer av systemstöd. Du är en vass C#-utvecklare med fokus på kundnytta. Du har relevant högskoleutbildning och pratar engelska obehindrat och svenska är meriterande. Av omgivningen ses du som självgående och ödmjuk. Du har en lösningsorienterad attityd och ett inre driv.

Läs mer om tjänsten här

 

 

 

 

 

Applied AI Analyst & Evangelist


På Flowfactory fortsätter vi att ta vår Augmented Development-plattform till nya nivåer av värdeskapande för våra kunder, partners och vår Community. Kärnan i vår vision är att artificiell intelligens är inarbetad i nästan allt vi skapar och levererar. Vi söker nu en Applied AI Analyst för att arbeta horisontellt i vår organisation – med produkt, marknadsföring, försäljning, customer success och Flowfactory Xpert Consulting.

Vem är du?

Du har en examen från ett ackrediterat universitet samt praktisk kunskap inom tillämpning av AI i B2B-företag eller statliga organisationer. Som person är du självdisciplinerad och mycket motiverad till att växa i din yrkesroll och dela med dig av din kunskap. Du bör även vara en passionerad lagspelare med en positiv attityd och ha utmärkt kommunikations- och presentationsförmåga.

Läs mer om tjänsten här