Flowfactory Frukostseminarium
CIO Trend 2020

Den 12 februari kickstartar Flowfactory CIO Trend 2020 med ett spännande frukostseminarium där vi utmanar sättet att tänka kring digital förmåga.
Anmäl dig till eventet nedan och få 50% kompisrabatt genom att ange “Flowfactory” i VIP-rutan.

Program.

Frukostseminarium

Bli lika snabbfotad som techbolagen – low-code för affärsdrivna

De stora techbolagen tar sig in på traditionella arenor och utmanar med nya affärsmodeller och erbjudanden. Vad är det dessa företag har gemensamt som gör dem så snabbfotade och skalbara och hur kan traditionella bolag använda samma framgångsrecept för att flytta fram positionerna?

Välkommen till ett frukostseminarium som utmanar sättet att tänka kring digital förmåga. Seminariet vänder sig till dig som är affärsdriven och inser att tempo i digitalisering är en avgörande faktor för framgång och konkurrenskraft.

Från seminariet får du med dig en förståelse för low-code som koncept och framgångsexempel på hur du genom ett plattformsbaserat synsätt kan snabba upp digitaliseringstakten, öka konkurrenskraften och minska komplexiteten i teknikportföljen.

Talare.

Frida Höök

Frida är CMO på Flowfactory, med ansvar att sätta low-code på kartan på den svenska marknaden och säkerställa platsen för Flowfactory som den lokala low-code-plattformen bland de globala jättarna.

Frida har lång erfarenhet från ledande positioner inom marknad, kommunikation och affärsutveckling, i allt från stora, globala bolag till små tillväxtbolag.

Hennes expertis ligger inom marknadsstrategi, affärsutveckling och varumärkesbyggande och ledarskapet har genom åren präglats av mycket förändringsarbete.

Frida har en Magisterexamen i Ekonomi med inriktning mot internationalla affärer. Idag är hon fullt dedikerad till att driva tillväxt och förändring genom digital transformation.

CIO Trend 2020.

From IDG

CIO Trend den 12 februari sätter agendan för it-året 2020. Du får en utblick över de trender och möjligheter som väntar runt hörnet, och en inblick i andras verksamheter och erfarenheter.

Hur behöver du som CIO tänka för att driva affären framåt?
Vilken ny teknik och nya arbetssätt ger möjligheter du inte ännu har upptäckt?

Vilka utmaningar behöver du adressera redan här och nu? Hur har andra skapat smarta produkter och tjänster med hjälp av exempelvis AI eller RPA – och vad kan du lära dig av deras erfarenheter?

CIO Trend ger dig inspiration och utmanar dina tankesätt, här får du insikter och lärdomar från andras lyckade – och mindre lyckade projekt. En dag då nytt vävs in i det gamla, och gör dig redo för nya utmaningar.

Ett utmärkt tillfälle att uppdatera dina kunskaper, knyta nya kontakter och att uppehålla befintliga.

Anmäl dig till eventet nedan och få 50% kompisrabatt genom att ange “Flowfactory” i
VIP-rutan.