Flowfactory växer och söker säljare/account manager

Flowfactory är ett litet, välfinansierat tillväxtbolag med en egenutvecklad low-code-plattform för kraftfulla affärsapplikationer. Både Gartner och Forrester rubricerar low-code som en global megatrend inom applikationsutveckling. Idag fokuserar alla företag på digitalisering. Flowfactorys plattform hjälper företag att snabba upp digitaliseringsresan och att rensa upp i växande applikationsportföljer.

 

​Vi sitter i fina lokaler på Riddargatan 13 i Stockholm, i en av flyglarna på Armemuseum, bara ett stenkast från T-bana Östermalmstorg. Du kommer att bli en del i ett litet och prestigelöst team som jobbar stenhårt för snabb tillväxt.

I rollen som säljare hos Flowfactory ligger fokus på att skapa nya kunder och affärsmöjligheter i kombination med vidareutveckling av existerande kunder. Du ansvarar för hela säljprocessen – att skapa möten, ta fram och presentera kundanpassade lösningar, skapa offerter samt att skriva avtal med kunden. Du kommer att få stort utrymme att självständigt planera din tid och forma strategier för hur du ska utveckla och skapa nya kundrelationer.

För att lyckas i rollen har du skaffat dig erfarenheter från applikations- eller systemförsäljning mot medelstora och stora bolag.

Vi erbjuder:

  • En viktig roll i ett litet bolag som är i stark tillväxt, där du får vara med och påverka.

  • Ett inbound marketing system och befintligt samarbete med extern mötebokare, vilket betyder att det finns ett kontinuerligt inflöde av intresserade företag.

  • Trevliga, jordnära och engagerade kollegor att samarbeta med och lära av.

  • Fina kontorslokaler med bra konferensrum

  • Tillgång till parkeringsplats i direkt anslutning till kontoret.

  • Möjlighet att komma in tidigt i ett spännande tillväxtbolag och sätta scenen för low-code i Sverige.

 

Vi söker dig som:

  • Har dokumenterad erfarenhet från B2B-försäljning av affärssystem.

  • Är uthållig, målinriktad och brinner för att göra affärer.

  • Älskar att skapa värde och hjälpa kunder att effektivisera.

  • Är bekväm i samtal med CIO:er och fokuserar gärna på affärsnytta snarare än teknik och funktioner.

 

Flowfactorys större syfte är att vara en språngbräda för drivna människor med kreativa idéer och vi brinner för att göra våra kunder till digitala hjältar. Vi är transparenta och tydliga i vår kommunikation, har ett prestigelöst tillvägagångssätt och älskar att utmana och överträffa. Kan du associera dig med dessa värderingar är du kanske personen vi söker.  

 

Flowfactory är först ut på den nordiska marknaden med en kraftfull low-code-plattform. På plattformen finns idag kunder som Siemens, Arbetsförmedlingen och Länsstyrelserna. Fokus ligger på kraftigt tillväxt och internationalisering planeras under 2020.

 

Sugen att vara med på resan?​