Career

Flowfactory växer och söker low-code-utvecklare

Vill du haka på den snabbast växande teknologin inom applikationsutveckling? Brinner du för att skapa snabb affärsnytta och hjälpa företag att öka digitaliseringstakten? Vill du vara med på en spännande resa i ett snabbväxande bolag med internationalisering för dörren? Då ska du hoppa på Flowfactory – och bli världens bästa low-code-utvecklare!

 

Vem är du

 

Du har god förståelse för affärsprocesser och har jobbat nära verksamheten med olika typer av systemstöd. Du har troligen stor erfarenhet av .NET-utveckling i bagaget men brinner för att skapa snabb affärsnytta snarare än kod. Du har relevant högskoleutbildning och pratar engelska och svenska obehindrat. Av omgivningen ses du som självgående och ödmjuk. Du har en lösningsorienterad attityd och ett inre driv.

 

Vad vi erbjuder dig

 

Du får möjlighet att bli en del av ett skönt gäng i ett snabbväxande bolag som präglas av kompetens och ödmjukhet och där det finns stora utvecklingsmöjligheter över tid. Du får också en arbetsplats i härliga lokaler i ett lugnt kvarter mitt i centrala Stockholm.

 

Du kommer vara en viktig spelare i Flowfactorys Customer Success team, som har till syfte att hjälpa kunder och partners att skapa snabb affärsnytta genom digitalisering. Tillsammans med kollegorna kommer du att vara med och utveckla både innehåll och process för Customer Success allteftersom bolaget växer.

 

Du kommer ha en expertroll inom bolaget där ditt främsta fokus blir att supportera våra certifierade partners. I rollen kan det även ingå att hålla certifieringsutbildningar. En del av din tid kommer också gå till att själv bygga applikationer för ett fåtal utvalda nyckelkunder, där du till största delen konfigurerar med low-code men även skriver .NET-kod i samband med specialanpassningar och integration. Dina insikter om kundbehov och erfarenheter från applikationsutveckling kommer att spela en viktig roll i plattformens kontinuerliga utveckling.

Flowfactory växer och söker seniora utvecklare

 

Vill du vara en del av den snabbast växande teknologintrenden inom applikationsutveckling? Brinner du för komplex problemlösning och att bygga en plattform som ligger i teknikens framkant?  Vill du vara med på en spännande resa i ett snabbväxande bolag med internationalisering för dörren? Då söka tjänsten hos Flowfactory – och vara med och bygga världens bästa low-code-plattform!

 

Vem är du

Du är en erfaren fullstack-utvecklare som är van att jobba agilt med Scrum-metodik. Angular, C# och SQL är din hemmaplan.

 

Du har relevant eftergymnasial utbildning och pratar engelska och svenska obehindrat. Av omgivningen ses du som en prestigelös och ödmjuk person som gärna tar egna initiativ.

 

Vad vi erbjuder dig

Du får möjlighet att bli en del av ett skönt gäng i ett snabbväxande bolag som präglas av kompetens och ödmjukhet och där det finns stora utvecklingsmöjligheter över tid. Du får också en arbetsplats i härliga lokaler i ett lugnt kvarter mitt i centrala Stockholm med stor frihet att kunna jobba hemifrån.

 

Du kommer vara en nyckelspelare i Flowfactorys Product Development Team, som har som mål att göra Flowfactory till att bli den mest konkurrenskraftiga och utvecklingsplattformen för kraftfulla affärsapplikationer i världen.

 

Du kommer ha en expertroll inom bolaget där du blir en del av Flowfactorys utvecklingsteam. Rollen innebär att utveckla Flowfactorys Low-Code plattform. I rollen kommer du inledningsvis arbeta i kundprojekt för att verkligen sätta dig in i våra kunders behov och förstå hur Low-Code plattformen skapar affärsnytta. Successivt kommer du att växla över till ren plattformsutveckling och bli en viktig del av vårt plattforms-team.

 

Om low-code

 

Low-code är en snabbväxande, molnbaserad teknik som ökar hastigheten för applikationsutveckling, konsolidering och moln-migrering. Analysföretagen Gartner och Forrester kallar low-code en global megatrend som dramatiskt accelererar företagens digitala resor, och förutspår att den globala low-code marknaden växer med över 50% årligen de kommande åren. På en low-code plattform bygger du skräddarsydda affärsapplikationer upp till 10 gånger snabbare jämfört med traditionell utveckling. Applikationer byggs till stor del med drag-and-drop, men det går även att lägga till egen kod för specialanpassningar och smarta integrationer. Tack vare low-code-plattformens bredd kan den agera som ett agilt lager för applikationsutveckling på toppen av företagets olika standardsystem. Plattformen kan därmed hjälpa till att harmonisera i en applikationsportfölj över tid. 

Om Flowfactory

 

Flowfactory är en svensk low-code plattform för kraftfulla affärsapplikationer - den första av sitt slag i Norden. Bolaget är i stark tillväxt och på plattformen finns idag svenska och internationella kunder, både från både privat och offentlig sektor. Bolaget har sitt huvudkontor på Riddargatan i Stockholm.

För frågor och ansökan, kontakta Frida Höök.

@ Flow Factory AB 2020 - All Rights Reserved.                      Back to Top

  • Social Icon Twitter