Flowfactory växer och söker System Integration Specialist

Vill du vara en del av den snabbast växande teknologitrenden inom applikationsutveckling? Brinner du för komplex problemlösning och att bygga en plattform som ligger i teknikens framkant?  Vill du vara med på en spännande resa i ett snabbväxande bolag med internationalisering för dörren? Då ska du söka tjänsten på Flowfactory – och vara med och bygga världens bästa low-code-plattform!

 

Vem är du?

 

Du har relevant eftergymnasial utbildning och pratar engelska och svenska obehindrat. Av omgivningen ses du som en prestigelös och ödmjuk person med ett inre driv. Du har sinne för detaljer, triggas av problemlösning och brinner för att ta till dig ny teknik. 

 

Som System Integration Specialist blir du en nyckelspelare i Flowfactory Professional Services Team. Vi tror att du har minst fyra års erfarenhet av att arbeta med integrationer och att utveckla i .NET sedan tidigare - och ditt primära ansvar blir genomföra integrationsarbete i våra kundprojekt på ett effektivt och framgångsrikt sätt.

Följande arbetsuppgifter ligger inom ansvarsområdet:
 

  • Utveckla och underhålla integrationstjänster

  • Designa integrationslösningar och dokumentera dessa enligt best practice

  • Strukturera, designa, bygga och implementera applikationsintegrationer tillsammans med utvecklingsteamet

  • Underhålla och utveckla dataintegrationskomponenter såsom SQL-frågor, Excel-importer och textfilsimporter

  • Skriva T-SQL kod för att hämta korrekt data utifrån given kravställning  

  • Bygga rapporter och extrahera data för analys

  • Kommunicera direkt med systemägare, integrationsexperter och affärsanalytiker hos kund för att förstå och analysera specifikationer och kravställningar

  • Hjälpa till med felsökning och lösa integrationsproblem 

 

Vad vi erbjuder dig

 

Du får möjlighet att bli en del av ett skönt gäng i ett snabbväxande bolag som präglas av kompetens och ödmjukhet och där det finns stora utvecklingsmöjligheter över tid, både inom Sverige och i andra länder. Redan idag har Flowfacory flertalet internationella kunder. Du får en arbetsplats i härliga lokaler i ett lugnt kvarter mitt i centrala Stockholm med stor frihet att kunna jobba hemifrån. 

Om low-code

 

Low-code är en snabbväxande, molnbaserad teknik som ökar hastigheten för applikationsutveckling, konsolidering och moln-migrering. Analysföretagen Gartner och Forrester kallar low-code en global megatrend som dramatiskt accelererar företagens digitala resor, och förutspår att den globala low-code marknaden växer med över 50% årligen de kommande åren. På en low-code plattform bygger du skräddarsydda affärsapplikationer upp till 10 gånger snabbare jämfört med traditionell utveckling. Applikationer byggs till stor del med drag-and-drop, men det går även att lägga till egen kod för specialanpassningar och smarta integrationer. Tack vare low-code-plattformens bredd kan den agera som ett agilt lager för applikationsutveckling på toppen av företagets olika standardsystem. Plattformen kan därmed hjälpa till att harmonisera i en applikationsportfölj över tid. 

Om Flowfactory

 

Flowfactory är en svensk low-code plattform för kraftfulla affärsapplikationer - den första av sitt slag i Norden. Bolaget är i stark tillväxt och på plattformen finns idag svenska och internationella kunder, både från privat och offentlig sektor. Bolaget har sitt huvudkontor på Riddargatan i Stockholm.

För frågor och ansökan, kontakta Stellan Andersson

(stellan.andersson@flowfactory.com)