Flowfactory växer och söker fullstack-utvecklare

Vill du vara en del av den snabbast växande teknologintrenden inom applikationsutveckling? Vill du vara med på en spännande resa i ett snabbväxande bolag med internationalisering för dörren? Då ska du söka tjänsten hos Flowfactory – och vara med och bygga världens bästa low-code-plattform!

 

Vem är du?

Du är en erfaren fullstack-utvecklare som är van att jobba agilt med Scrum-metodik. Angular, C# och SQL är din hemmaplan.

 

Du har relevant eftergymnasial utbildning, pratar engelska obehindrat och det är fördel om du förstår lite svenska. Av omgivningen ses du som en prestigelös och ödmjuk person som är driven och lösningsorienterad.

Those around you see you as driven, humble and focused on results and you have a solution-oriented mindset.

 

Vad vi erbjuder dig

Du får möjlighet att bli en del av ett skönt gäng i ett snabbväxande bolag som präglas av kompetens och ödmjukhet och där det finns stora utvecklingsmöjligheter över tid. Du får också tillgång till en fantastisk arbetsplats på Urban Escape mitt i centrala Stockholm med stor frihet att kunna jobba varifrån du vill. 

 

Du kommer vara en nyckelspelare i Flowfactorys Product Development Team, med målet att göra Flowfactory till den mest konkurrenskraftiga utvecklingsplattformen för kraftfulla affärsapplikationer i världen. Du kommer ha en expertroll med fokus på att utveckla plattformen utifrån en marknadsledd product roadmap.

 

 

Om low-code

Low-code är en snabbväxande, molnbaserad teknik som ökar hastigheten för applikationsutveckling, harmonisering av applikationsportföljen och moln-migrering. Analysföretagen Gartner och Forrester kallar low-code en global megatrend som dramatiskt accelererar företagens digitala resor, och förutspår att den globala low-code marknaden växer med över 50% årligen de kommande åren. På en low-code plattform bygger du skräddarsydda affärsapplikationer upp till 10 gånger snabbare jämfört med traditionell utveckling. Applikationer byggs till stor del med drag-and-drop, men det går även att lägga till egen kod för specialanpassningar och smarta integrationer. Tack vare low-code-plattformens bredd kan den agera som ett agilt lager för applikationsutveckling på toppen av företagets olika standardsystem.

 

 

Om Flowfactory

Flowfactory är en svensk low-code plattform för kraftfulla affärsapplikationer - den första av sitt slag i Norden. Bolaget är i stark tillväxt och på plattformen finns idag svenska och internationella kunder, både från privat och offentlig sektor. Bolaget har sitt huvudkontor på WeWork-Urban Escape på Malmskillnadsgatan 32 i Stockholm.

För frågor och ansökan, kontakta Frida Höök