Flowfactory söker erfaren lösningsarkitekt till Expert Delivery

Flowfactory är ett svenskgrundat företag som tillhandahåller en low-code plattform för kraftfulla affärsapplikationer - den första av sitt slag i Norden. Vi strävar efter att främja kreativitet och få fler människor att vara med och driva digitalisering. Därför skapar vi en plattform som gör det enkelt och inspirerande för olika typer av kompetenser att samarbeta och förverkliga idéer i skapandet av nya applikationer och digitala stöd. Bolaget befinner sig i stark tillväxt och levererar applikationer till svenska och internationella kunder, både från privat och offentlig sektor. 
 

 

Vad innebär denna roll som lösningsarkitekt?  

 

Rollen som lösningsarkitekt ingår i vårt Expert Delivery Team. Expert Delivery teamet utvecklar applikationer för våra större kunder, samt supporterar våra partners i applikationsprojekt. I denna roll är du en senior länk mellan kunden och vårt applikationsutvecklingsteam, där din uppgift är att säkerställa att vi skapar lösningar som ger största möjliga värde för kund. Du kommer in i ett tidigt skede i projekten, med ansvar för analys och lösningsförslag. Du kommer även ha ett övergripande ansvar genom hela projekten för att säkerställa att applikationerna designas och utvecklas på ett korrekt och skalbart sätt som möjliggör en sömlös integration med relevanta system och applikationer och som uppfyller våra kunders tekniska och affärsmässiga mål. Du arbetar även som utvecklare i vissa projekt där det behövs mer senior utvecklarkompetens. Du är med och etablerar ramverk, best practices och komponenter för att underlätta on-boarding av nya utvecklare och framtida projektleverans. 
 
Du hjälper dina kollegor att utvecklas genom att dela med dig av din erfarenhet och expertis och du guidar och stöttar dem genom alla delar i leveransen till kund. Din förmåga att fånga kundbehov och din breda erfarenhet från olika typer av applikationsutvecklingsprojekt kommer att spela en viktig roll, både i våra leveranser, för vår interna processutveckling och som input till vår kontinuerliga plattformsutveckling. Allteftersom bolaget växer kommer det öppnas många möjligheter till utveckling inom flera olika områden.  

 

 

Vem är du?  

 

Vi söker dig som är senior lösningsarkitekt med gedigen erfarenhet från att designa och utveckla olika typer av komplexa affärssystem och som kan fungera som en ryggrad i vårt Expert Delivery team.  
 
För att passa i rollen känner du igen dig i och triggas av följande beskrivningar:
 

 • Du är lösningsarkitekt med gedigen .NET-erfarenhet.
 • Du har stor erfarenhet av att designa och utveckla olika typer av komplexa affärsapplikationer och system.
 • Du gillar idén om att kombinera dina .NET-kunskaper med Flowfactory low-code för att hjälpa till att bygga skräddarsydda applikationer.
 • Du är expert på att fånga in kundbehov och definiera övergripande lösningsarkitektur i applikationsprojekt.
 • Du är van att arbeta med agila arbetsmetoder, med användarna tätt involverade i utvecklingsprocessen.
 • Du talar och kommunicerar obehindrat både på svenska och engelska.
 • Du triggar på utmaningen att jobba i ett bolag i stark tillväxt. 
   

Som person känner du igen dig i följande beskrivningar:

 • Du har ett starkt inre driv och är självmotiverad.
 • Du är strukturerad och har ett gott sinne för både helhet och detalj.
 • Du har mycket god samarbetsförmåga och har naturliga ledaregenskaper.
 • Du är förtroendeingivande som person och har god affärs- och processförståelse.  
 • Du är ödmjuk, har gott omdöme och god självinsikt. 
   

 

Vad kan vi erbjuda dig? 

 

Du blir del av ett skönt gäng med en stark kultur som består av driv, kompetens och ödmjukhet. Du har möjlighet att arbeta varifrån det passar dig bäst, men du har fri tillgång till våra fantastiska lokaler mitt i centrala Stockholm, med justa arbetsplatser, härliga gemensamhetsytor och ett starkt tech-community. 

 

Du kommer rakt in i en spännande tillväxtresa där vi satsar mycket på nya idéer och arbetssätt. Tempot är högt men inte på bekostnad av balans i livet. Vi lägger stor vikt vid din onboarding för att säkerställa att du får rätt förutsättningar för att bli framgångsrik i din roll. 

 

Vi är väldigt stolta över vår kundportfölj som både innehåller mindre, lokala företag, stora, internationella bolag och organisationer från offentlig sektor. Av våra kunder och partners uppfattas vi som personliga, professionella och lyhörda. Vi tänker alltid långsiktigt och ser oss själva som en språngbräda för våra kunder och partners framgång. Tack vare detta växer våra åtaganden hos befintliga kunder hela tiden med fler projekt och utökade samarbeten. Vi ser att vår kultur och vårt arbetssätt är viktiga framgångsfaktorer för både våra kunder, partners och oss själva. 
 

 

Har vi en match? 

 

Känner du att ovan beskrivningar matchar med dina tankar om ditt nästa steg i arbetslivet? Är du sugen att haka på vår spännande tillväxtresa och revolutionera applikationsutveckling? I så fall vill vi gärna höra ifrån dig!   

Maila till Frida Höök