Flowfactory söker en driven Lead Developer till Product Team

Flowfactory är ett svenskgrundat företag som tillhandahåller en low-code plattform för kraftfulla affärsapplikationer - den första av sitt slag i Norden. Vi strävar efter att främja kreativitet och få fler människor att vara med och driva digitalisering. Därför skapar vi en plattform som gör det enkelt och inspirerande för olika typer av kompetenser att samarbeta och förverkliga idéer i skapandet av nya applikationer och digitala stöd. Bolaget befinner sig i stark tillväxt och levererar applikationer till svenska och internationella kunder, både från privat och offentlig sektor. 

 

 

Vad innebär denna roll som Software Lead Developer?  

I rollen som Software Lead Developer blir du en nyckelspelare i vårt plattformsteam. Vi bygger vår low-code plattform med C#/.NET, SQL och Angular och använder oss av agila abetsmetoder i vår utveckling. Som Lead Developer driver du både design, utveckling och driftsättning av plattformen och rapporterar direkt till vår CPO.   

 

Utöver ditt utvecklingsansvar kommer du agera Agile Team Leader, där du leder vårt utvecklingsteam, samordnar sprintplanering och vägleder teamet i effektiv plattformsutveckling.   Din förmåga att fånga in kundbehov och din erfarenhet från tidigare plattformsutveckling kommer att spela en viktig roll, både i hur vi prioriterar vår utveckling och för att utveckla våra interna processer och metoder. Allteftersom bolaget växer kommer det finnas stora möjligheter för vidareutveckling och att axla nya ansvar.  

 

 

Vem är du?  

Vi söker dig som är senior C#-utvecklare, med goda ledaregenskaper, som kan fungera som en ryggrad i vårt plattformsteam. För att passa i rollen känner du igen dig i följande beskrivningar:

 • Du har flera års erfarenhet inom mjukvaruutveckling, med djupgående kunskaper och expertis inom C# .NET, SQL och med fördel viss erfarenhet av Angular.
 • Du är en erfaren agil teamledare som effektivt kan planera och driva sprintar och supportera utvecklingsteamets arbete. 
 • Du är skicklig inom projektledning, inklusive planering, schemaläggning och riskhantering.
 • Du har mycket god problemlösningsförmåga och bekväm med att arbeta självständigt och fatta beslut.
 • Du har förmågan att vara tydlig och effektiv i din kommunikation med olika intressenter.
 • Du triggas av att vara med och bygga framtidens utvecklingsplattform som ökar hastigheten förapplikationsutveckling.
 • Du triggar på utmaningen att jobba i ett bolag i stark tillväxt.
 • Du talar och kommunicerar obehindrat både på svenska och engelska.     

 

 

Som person känner du igen dig i följande beskrivningar:

 • Du har ett starkt inre driv och är självmotiverad.
 • Du är strukturerad och har ett gott sinne för både helhet och detalj.
 • Du har mycket god samarbetsförmåga och har naturliga ledaregenskaper.
 • Du är en förtroendeingivande som person och har god affärs- och processförståelse.
 • Du är ödmjuk, har gott omdöme och god självinsikt.    

 

 

Vad kan vi erbjuda dig? 

Du blir del av ett skönt gäng med en stark kultur som består av driv, kompetens och ödmjukhet. Du har möjlighet att arbeta varifrån det passar dig bäst, men du har fri tillgång till våra fantastiska lokaler mitt i centrala Stockholm, med justa arbetsplatser, härliga gemensamhetsytor och ett starkt tech-community. 

 

Du kommer rakt in i en spännande tillväxtresa där vi satsar mycket på nya idéer och arbetssätt. Tempot är högt men inte på bekostnad av balans i livet. Vi lägger stor vikt vid din onboarding för att säkerställa att du får rätt förutsättningar för att bli framgångsrik i din roll.  Vi är väldigt stolta över vår kundportfölj som både innehåller mindre, lokala företag, stora, internationella bolag och organisationer från offentlig sektor. Av våra kunder och partners uppfattas vi som personliga, professionella och lyhörda. Vi tänker alltid långsiktigt och ser oss själva som en språngbräda för våra kunder och partners framgång. Tack vare detta växer våra åtaganden hos befintliga kunder hela tiden med fler projekt och utökade samarbeten. Vi ser att vår kultur och vårt arbetssätt är viktiga framgångsfaktorer för både våra kunder, partners och oss själva. 

 

 

Har vi en match? 

Känner du att ovan beskrivningar matchar med dina tankar om ditt nästa steg i arbetslivet? Är du sugen att haka på vår spännande tillväxtresa och revolutionera applikationsutveckling? I så fall vill vi gärna höra ifrån dig!     

 

 

För frågor och ansökan, kontakta Frida Höök