Flowfactory söker problemlösande C#-utvecklare

Brinner du för problemlösning och komplex applikationsutveckling? Vill du vara med och skapa affärsnytta för ett globalt storföretag?

Vem är du?

Du har god förståelse för affärsprocesser och har jobbat nära verksamheten med olika typer av systemstöd. Du är en vass C#-utvecklare med fokus på kundnytta. Du har relevant högskoleutbildning och pratar engelska obehindrat och svenska är meriterande. Av omgivningen ses du som självgående och ödmjuk. Du har en lösningsorienterad attityd och ett inre driv.

Vad vi erbjuder dig

Du får möjlighet att bli en del av ett skönt gäng i ett snabbväxande bolag som präglas av kompetens och ödmjukhet och där det finns stora utvecklingsmöjligheter över tid. Du får också tillgång till en fantastisk arbetsplats på Urban Escape mitt i centrala Stockholm med stor frihet att kunna jobba varifrån du vill.

 

Du kommer att vara en viktig spelare i ett av våra devops-team som primärt jobbar med en av våra största kunder. Teamet arbetar agilt enligt scrum med ett system som hittills rullats ut i över tio länder.

 

Som en del av din on-boarding experience på Flowfactory kommer du även att bli certifierad Flowfactory-utvecklare.

Om Flowfactory

Flowfactory är en svensk low-code plattform för kraftfulla affärsapplikationer - den första av sitt slag i Norden. Bolaget är i stark tillväxt och på plattformen finns idag svenska och internationella kunder, både från privat och offentlig sektor. Bolaget har sitt huvudkontor på WeWork - Urban Escape på Malmskillnadsgatan 32 i Stockholm.

 

För frågor och ansökan, kontakta Frida Höök